Deel vacature

Solliciteren

Senior Online Marketeer

Rotterdam | Marketing

Introductie

Wil jij deel uitmaken van een modern e-commerce bedrijf dat binnen een aantal jaren een leidende positie heeft veroverd in de zeer concurrerende verzekeringsmarkt? Vind jij ook dat data en marketing niet los van elkaar staan?

Kom Allsecur dan versterken als Senior Online Marketeer!

Organisatie

Allsecur is een jong volwassen bedrijf dat 10 jaar geleden is gestart met het verkopen van autoverzekeringen met als ambitie om het vertrouwen in de verzekeraars te herstellen door dingen anders te doen. Eerlijk, duidelijk, betrokken, begripvol, deskundig en vernieuwend zijn de waarden waar we voor staan zowel als collega’s naar elkaar toe als naar onze klanten. We willen onze klanten iedere keer weer verrassen. Daar worden we blij van. Daarom zijn we continue op zoek naar manieren en mogelijkheden om dingen nog slimmer en effectiever op te lossen voor onze klanten o.a. door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen. Het zoeken, ontdekken en nieuwsgierig zijn is onze tweede natuur. Op dit moment doen wij dit met ruim 100 enthousiaste medewerkers die trots zijn op hun bedrijf.

Functie

Functie informatie:
Als Senior Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de opzet, uitrol en KPI’s van de online inzet van Allsecur. Je schrijft de briefings voor zowel het mediadeel, als het creatieve stuk, bewaakt de ‘’always on’’ inzet en zet per campagne een strakke planning op voor het gehele team. Daarnaast optimaliseer je de voortgang en de resultaten. Je bent een sparringpartner voor je team en de online/e-commerce manager.

Jij bent dé persoon binnen het team die zich bezighoudt met het ontwikkelen en uitvoeren van sterke online (campagne) strategieën. Sterker nog, je bent er verantwoordelijk voor! Je zet jouw kennis over Adwords, Social Media, Doubleclick, DSP’s, DMP’s, GTM, SEO, Pixels/cookies en andere tools in om onze doelstellingen te behalen en bent het gewend om “achter de knoppen” te zitten. Met jouw expertise weet jij als geen ander wat ervoor nodig is om flink bij te kunnen dragen aan de marketing- en salesdoelstellingen van Allsecur.

Taken:
• Je zorgt voor een juiste structuur van werken, bewaakt deadlines en levert op tijd;
• Jouw creativiteit en effectiviteit zorgen voor ‘outside-the-box’ campagne concepten, nieuw, innovatief en efficiënt;
• Je ontwikkelt, beheert en monitort de voortgang, het budget, de resultaten per kanaal en doorlooptijden;
• Je rapporteert en evalueert samen met je collega Online Marketeers over de online campagnes.

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij hebt een uitgesproken passie voor het (online) Marketing vak! Je bent analytisch en data gedreven. Daarnaast herken jij jezelf in competenties, zoals ondernemend, creatief, commercieel en zeer resultaatgericht.

Verder bezit je:
• HBO werk- & denkniveau richting Communicatie, Marketing en/of Commercie;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
• Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
• Aantoonbare ervaring in een e-commerce omgeving en daar goede resultaten behaalt.

Aanbod

Dit krijg je ervoor terug:
Je bent onderdeel van onze mooie club in hartje Rotterdam. Je komt te werken in een dynamische omgeving met een aangename werksfeer. Je krijgt voldoende vrijheid en zelfstandigheid om deze positie naar jouw visie uit te voeren. Dit kun je nog meer verwachten:

• Flexibele werktijden waarbij de begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
• 1 dag in de week vanuit huis werken;
• Prima salarispakket en een 13e maand;
• 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
• Een pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage;
• Een open en lichte werkomgeving met elke dag vers fruit.

Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allsecur!

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Yasmien Hoesenie op 06-39142657 of stuur haar een Whatsapp berichtje.

Solliciteren