Deel vacature

Solliciteren

Communicatie Manager

Rotterdam | Communicatie

Introductie

Voor ons Service team zijn wij op zoek naar een gedreven, creatieve en innovatieve Communicatie Manager. Je werkt graag in teamverband en bent zelfstandig. Je kunt snel schakelen en communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus. Je bent gestructureerd, energiek en klantgericht. Met een hands-on mentaliteit werk je resultaatgericht naar je einddoel.

Organisatie

Wij zijn Allsecur, een 100% autoverzekeraar en dochter van de Allianz Group. In 2008 begonnen we met Allsecur omdat we bij de consument een grote behoefte zagen aan een transparante autoverzekering met een goede service. Dus geen kleine lettertjes maar een goede dienstverlening. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Met het gemak om de verzekering zelf (online) te regelen en af te sluiten. Allsecur wil zorgen voor het herstel van vertrouwen in de markt. Wij maken deze klantbelofte waar: vier jaar op rij zijn wij uitgeroepen tot ‘Beste keuze autoverzekering’ en de klant waardeert ons met gemiddeld een 8,2.

Functie

Wat ga je doen?

In jouw functie als Communicatie Manager ben je verantwoordelijk voor opstellen en beheren van een consistente, pakkende en begrijpelijke service klantcommunicatie voor verschillende doelgroepen. Dit doe je samen met de kanaaleigenaren.

Taken en verantwoordelijkheden

•Je stelt een duidelijke klantcommunicatie strategie op in lijn met de merkidentiteit van Allsecur;

•Je vertaalt de communicatiestrategie in duidelijk communicatie richtlijnen (verbal identity) voor alle kanalen binnen Allsecur;

•Je ontwikkelt specifieke communicatieboodschappen voor specifieke klantsegmenten (profiling);

•Je innoveert de communicatie met onze klanten op basis van nieuwe klantinzichten, klantfeedback en (digitale) ontwikkelingen;

•Je organiseert communicatietrainingen voor medewerkers van het customer care center t.b.v. alle kanalen stelt;

•Je participeert actief in (innovatieve) projecten/projectgroepen.

Functie eisen

•HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van marketing en/of communicatie;

•Minimaal 3 a 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;

•Ervaring in externe marketing klantcommunicatie;

•Je bent goed in doelgroep-denken en –schrijven;

•Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift.

Aanbod

De functie start met een jaarcontract met daarna de intentie om over te gaan op een vast contract. Parttime werken tot 32 uur per week is bespreekbaar.

Zoals we met onze klanten omgaan, zo gaan we ook met elkaar om. We zijn eerlijk en duidelijk naar elkaar toe. We zijn deskundig op ons vakgebied en we dagen onszelf voortdurend uit om te verbeteren en te vernieuwen. We zijn trots om bij Allsecur te werken.

Inlichtingen

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allsecur!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Stephanie Kosten

Corporate Recruiter

T: +31 (0)6 38 76 11 51

Sollicitatie

Solliciteren